Facebook Zugravi Braila

Derulează pentru a afla

mai multe despre ACL Amenajări, Valorile noastre si Povestea noastră!

Casa ta de vis

e mai aproape decât crezi!

Telefon0799 337 678 Contactează-ne

Derulează pentru a afla

mai multe despre ACL Amenajări, Valorile noastre si Povestea noastră!

Vrei să afli ce facem?

Serviciile noastre

Solicită oferta personalizată

Contact

Despre noi

ACL Amenajări este o companie de amenajări interioare şi renovări înfiinţată în Brăila, la începutul acestui an. Ne propunem încă de la început să livrăm servicii de calitate superioară, de aceea toate lucrările noastre au minim 36 luni garanţie.

Experienţa acumulată în cele două decenii petrecute peste hotare ne-a învăţat că în domeniul amenajărilor interioare calitatea materialelor şi atenţia la detalii fac diferenţa dintre un proiect bun şi un proiect excepţional.

Curatenie

Curățenie

Modul nostru de lucru este curat; Ne asigurăm întotdeauna că singura ta grijă după plecarea echipei este să te relaxezi.

Calitate

Calitate

Folosim întotdeauna materiale de calitate pentru a asigura durabilitatea lucrărilor și aspectul plăcut al acestora.

Garantie

Garanție

36 de luni pentru orice lucrare cu posibilitatea de garanție extinsă înainte de începrea lucrului.

Povestea noastră

Povestea ACL Amenajări începe în urmă cu aproape trei decenii în Brăila. Condiţiile grele de trai, atât de bine cunoscute tuturor, erau parcă mai grele în 1999. După lungi consultări şi discuţii, tatăl meu - capul familiei - a decis să plece peste hotare, încercând să ne ofere - mie şi mamei mele - şansa la un trai mai bun.


Ajuns în Italia, lucrurile nu au curs de la sine, aşa cum ne-am fi aşteptat - ci a durat o perioadă până când tatăl meu a primit primul proiect: amenajarea unui cabinet stomatologic în Roma.

Povestea noastra

Spiritul întreprinzator al românului nu s-a lăsat aşteptat, tatăl meu acceptând proiectul cu lejeritate, crezând că nu va întâmpina probleme. Însă pus în faţa faptului împlinit a văzut că nu e atât de uşor pe cât pare la o primă vedere. Ambiţios din fire, acesta şi-a petrecut timpul învăţând, studiind şi exersând tehnicile până când a ajuns la un grad superior de dezăvârşire profesională. Ca în orice, un proiect bine finisat il aduce pe următorul, iar până când apuci să te uiţi în jur, două decenii trec de parcă nici nu ar fi fost.

Ajuns în Italia, lucrurile nu au curs de la sine, aşa cum ne-am fi aşteptat - ci a durat o perioadă până când tatăl meu a primit primul proiect: amenajarea unui cabinet stomatologic în Roma.


Anii au trecut şi lucrurile au mers din ce în ce mai bine. În 2016, la vârsta de x ani am decis să urmez exemplul tatălui meu şi am plecat marinar în Franţa. Nici în cazul meu, despărţirea de casă nu a fost uşoară, ajungând să îmi petrec nopţile citind despre construcţii, amenajări interioare şi design interior. Însă planul meu mergea mai profund decât aparenţa fugii din ţară pentru un trai mai bun. Am plecat cu gândul acumulării de resurse şi experienţă pentru a-l convinge pe tatăl meu să se întoarcă în ţară şi să începem o afacere proprie aici.


Nu a fost deloc uşor. Anii petrecuţi pe meleaguri străine l-au făcut să îşi piardă încrederea în mâna de lucru de la noi, cea mai mare temere a sa fiind că nu vom găsi meşteri de calitate în România. După lungi deliberări, am abuzat încă o dată de spiritul său aventuros, şi acum iată-ne înapoi acasă, în Brăila, furnizând servicii de amenajări interioare şi renovări, aşa cum am învăţat în 20 de ani petrecuţi afară!

Vezi lista de servicii