Facebook Zugravi Braila

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Casa ta de vis

e mai aproape decât crezi!

Telefon0799 337 678 Contactează-ne

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Vrei să afli cine suntem?

Despre noi

Solicită oferta personalizată

Contact

Serviciile noastre

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 de ani în livrarea serviciilor de amenajări interioare şi renovări de înaltă calitate. Fie că eşti în căutare de servicii de zugrăvit şi aplicare tapet, montaj parchet, gresie sau faianţă sau ai în plan un proiect mai deosebit, echipa noastră poate veni în întâmpinarea nevoilor tale!

Calitatea materialelor folosite este importantă pentru noi, deoarece aceasta se reflectă direct în durata de viaţă şi aspectul final al lucrării. De aceea putem oferi minimum 36 de luni garantie pentru orice lucrare realizată! În plus, modul nostru de lucru este unul curat, tot ceea ce îţi rămâne de făcut după plecarea echipei este să te relaxezi în noua ta casa!

Montaj Gresie si Faianță

Plecând de la înlăturarea gresiei şi faianţei vechi şi până la montajul celei noi, echipa noastră poate fi alături de tine pe tot parcursul procesului. Şi în cazul serviciilor de montaj pentru gresie şi faianţă vom lucra curat, astfel încât la finalul lucrării tu să te poţi relaxa în noua ta încăpere!

Cere oferta

Baie garsoniera Braila

La inceputul proiectului, in baie peretii erau zugraviti cu lavabil, permitand apei si aburului sa se infiltreze. De asemenea, podeaua era acoperita cu un material textil care imita aspectul gresiei.

In primul rand am inlaturat straturile anterioare de vopsea si am pregatit peretii pentru aplicarea faiantei si pardoselile pentru aplicarea gresiei. Apoi am aplicat faianta si gresia, alese intr-un ton bleu deschis cu efect linistitor.

Bucatarie garsoniera Braila

Initial bucataria era zugravita asemeni baii, cu vopsea lavabila, fapt ce a permis acumularea de ulei pe peretele din spatele aragazului.

Pentru acest proiect am ales aplicarea faiantei ca element de protectie al peretilor, in regiuni selective pentru a creste gradul de interes vizual al camerei, dar si pentru a permite peretilor sa respire. Rezultatul: peretii bucatariei au diverse regiuni, dedicate mobilierului si electrocasnicelor amplasate in apropiere, fiind perfect protejati impotriva stropirii. Cu toate acestea, dimensiunile camerei nu sunt reduse vizual, ca in bucatariile cu faianta pe toti peretii.