Facebook Zugravi Braila

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Casa ta de vis

e mai aproape decât crezi!

Telefon0799 337 678 Contactează-ne

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Vrei să afli cine suntem?

Despre noi

Solicită oferta personalizată

Contact

Serviciile noastre

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 de ani în livrarea serviciilor de amenajări interioare şi renovări de înaltă calitate. Fie că eşti în căutare de servicii de zugrăvit şi aplicare tapet, montaj parchet, gresie sau faianţă sau ai în plan un proiect mai deosebit, echipa noastră poate veni în întâmpinarea nevoilor tale!

Calitatea materialelor folosite este importantă pentru noi, deoarece aceasta se reflectă direct în durata de viaţă şi aspectul final al lucrării. De aceea putem oferi minimum 36 de luni garantie pentru orice lucrare realizată! În plus, modul nostru de lucru este unul curat, tot ceea ce îţi rămâne de făcut după plecarea echipei este să te relaxezi în noua ta casa!

Instalatii Sanitare

Fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale unei locuinte, instalatiile sanitare sunt o investitie pe care fiecare proprietar este nevoit sa o faca mai devreme sau mai tarziu. Experienta noastra, alaturi de garantia oferita tuturor lucrarilor, ne recomanda pentru aceasta categorie de servicii.

Cere oferta

Apartament Braila

In cadrul proiectului nostru de la apartamentul cu 2 camere din Braila, am realizat si instalarea centralei termice si a caloriferelor aferente, cu legare prin pardoseala. Proiectul este in curs de finalizare. Urmariti-ne pentru a vedea cele mai noi imagini cu proiectul finit.