Facebook Zugravi Braila

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Casa ta de vis

e mai aproape decât crezi!

Telefon0799 337 678 Contactează-ne

Derulează pentru a afla

mai multe despre serviciile noastre de amenajari interioare si renovari disponibile in Braila si Galati!

Vrei să afli cine suntem?

Despre noi

Solicită oferta personalizată

Contact

Serviciile noastre

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 de ani în livrarea serviciilor de amenajări interioare şi renovări de înaltă calitate. Fie că eşti în căutare de servicii de zugrăvit şi aplicare tapet, montaj parchet, gresie sau faianţă sau ai în plan un proiect mai deosebit, echipa noastră poate veni în întâmpinarea nevoilor tale!

Calitatea materialelor folosite este importantă pentru noi, deoarece aceasta se reflectă direct în durata de viaţă şi aspectul final al lucrării. De aceea putem oferi minimum 36 de luni garantie pentru orice lucrare realizată! În plus, modul nostru de lucru este unul curat, tot ceea ce îţi rămâne de făcut după plecarea echipei este să te relaxezi în noua ta casa!

Zugrăvit și aplicare tapet

Indiferent dacă vorbim despre servicii complexe de îndreptat pereţi, aplicare glet şi zugravit sau despre o reînprospătare rapidă a camerelor, echipa noastră se va asigura întotdeauna de durabilitatea lucrărilor realizate.

Cere oferta

Montaj Parchet

Eficient atât din perspectiva costurilor cât şi în ceea ce priveşte întreţinerea, parchetul este o alegere populară. Oferim servicii rapide şi curate de montaj parchet - laminat sau masiv, indiferent de spaţiu.

Cere oferta

Montaj Gresie si Faianță

Plecând de la înlăturarea gresiei şi faianţei vechi şi până la montajul celei noi, echipa noastră poate fi alături de tine pe tot parcursul procesului. Şi în cazul serviciilor de montaj pentru gresie şi faianţă vom lucra curat, astfel încât la finalul lucrării tu să te poţi relaxa în noua ta încăpere!

Cere oferta

Mobilier si proiecte speciale

Tu ce ţi-ai dori pentru casa ta? Fie că vorbim de pereţi falşi pentru separarea încăperilor, tavane false sau de pereţi cu aplicaţii, mobilier special şi orice altceva ai mai avea în plan, echipa noastră poate da viaţă celor mai extravagante proiecte de amenajări interioare sau renovări.

Cere oferta

Amenajări interioare

În cazul în care îţi doreşti o încăpere deosebită, sau pur şi simplu nu ştii cum ai putea eficientiza spaţiul păstrând mobila prezentă în cameră, nu ezita să ne contactezi!

Cere oferta